1 jaar Zelfstandig Ondernemer!

Hello Pleepsz!

Happy saturday :). Vandaag ga ik een speciale dag vieren die mij de vrijheid van geluk en van mijn eigen leven heeft gegeven. 1 Jaar geleden koos ik er namelijk voor om ondernemer te worden. Tot de dag van vandaag, ben ik nog steeds zo gelukkig met die keuze! Om te beginnen ging het echt voornamelijk om Zumba les geven, maar met de tijd draaide het steeds om zoveel meer. Sinds ik zelf vlog, blog, meer cursussen heb gedaan en meer boeken ben gaan lezen en echt mijn eigen creativiteit wakker heb geschud heb ik mezelf nog meer nieuwsgierig gemaakt over wat de wereld nog meer te bieden heeft. Het was een lastige start, maar ik heb er ook super hard voor gewerkt en het heeft zeker zijn beloning gehad! Ik durf steeds meer te laten zien wat ik in me heb! Nu nog even door het komende jaar heen komen 😉

Voor jezelf beginnen is een behoorlijke klus, uitdaging en verantwoordelijkheid. Je hebt alles in je eigen handen. Dat is ook niet een eitje. Maar als je echt in jezelf geloofd en iets hebt waar jij denkt je eigen succes van te kunnen maken en alles voor over hebt en de passie ervoor hebt, dan houd niemand je nog tegen.

Begin voor jezelf! Dat is mijn aanrader 🙂

Love,

Laresz

large

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s