Slaap er een nachtje over

Slaap er een nachtje over.. Dacht ik zo even gisteravond. Maar nog. Er komt niks zinnigs uit. Ik weet wat ik moet doen, maar niet waar ik moet gaan. Ik voel voornamelijk veel pijn van binnen, maar weet ik in ieder geval waar het nu vandaan komt. Er moer verandering komen. Er is veel gebeurd waardoor ik veel rare gevoelens heb en verwarring krijg over wat realiteit, vanuit mijn hart komt en wat niet. Ik heb veel in handen en het gewicht dat ik mee draag van alle minder leuke dingen geven me het gevoel dat ik los moet laten. Alles los moet laten. Maar man wat zou dat makkelijk zijn. Zo makkelijk, dat ik dan gelijk op geef als het om alles gaat.

Ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen, ik ben bang dat de woorden die ik zal zeggen niet de juiste zijn. Maar om eerlijk te zijn zit er de laatste maanden zoveel in mijn hoofd, dat zelfs mijn brein zoiets had van, yo, ik leg dit even weg, tot dat je het aan kan om er over na te denken. Nu ik weet dat ik er klaar voor ben, sta ik er alsnog bij met pijn en moeite. Ik vind dit lastig. Want dit betekent verandering en wat ben ik in bepaalde situaties toch zo bang voor verandering.

Ik weeg een band af met een persoon niet aan hoe vaak ik ze zie. Maar aan de momenten dat ik ze zie. Dat zijn momenten die ik ook mis. Want ik pak die momenten niet. Misschien omdat ik mijn hoopje met zooi ergens heb verstopt en het gevoel heb dat als ik mensen zie ik de uitspraak moet maken die ik niet wil. Ik heb het moeilijk. Het word me allemaal te moeilijk zo. Ik kan je wel vertellen dat ik het mezelf ook niet makkelijk maak hoor. Gekkenhuis. Maar goed. The best way to go is forward, even if it means that it will be a bumpy road.

Open je tot je eigen gevoelens.

Love,

Laresz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s