Mijn Challenge – Fit voor de Show & de rest van mijn leven

Oke. Het is een week van goede doelen geweest. Volledig zelfstandig zijn, een grote verandering in mijn prive leven gemaakt, vakantie genomen en meer.. Het was even lastig, maar ik deed het. Allemaal. Er staan wat meer dingen op mijn lijstje. Genoeg dingen die ik al een tijdje op me lijstje heb staan. Weer super fit zijn is dan wel een van die dingen. Ik mis die kick van trainen en zowel mentaal en fysiek super in staat zijn. Mijn excuus: Ik nam een bedrijf, werd verslaafd aan frituren en gaf zo vaak les, dat ik geen sport meer nodig had (dikke vette bullshit dus). Nou heb ik al een tijd de missie om alles weer op een rijtje te zetten en even wat doelen te behalen. Maar goh he, geen zin in. En ik heb die supergoede redenen om het niet te doen natuurlijk. Begrijp me niet verkeerd. Het kan erger. Alles kan erger. Ik ben al echt fit, weeg een gezonde 61 kg, heb nodige spieren ook aan mijn lichaam zitten, maar ik heb weer uitdaging nodig. Oh ja en ik heb een zere knie. No worries, de pijn is bijna over, maar ik ben nog aan het revalideren. Oke lets get to the point.

Vanaf vandaag, ja uh morgen, gaan jullie mij volgen in mijn nieuwe uitdaging. Trainen voor dat superfitte lichaam en weer die voeding een controle knop geven. En ja die brein van mij kan ook wel wat mindfulness gebruiken! Iedere dag zal ik een blogpost plaatsen over wat ik die dag heb gedaan om mijn gezondheid en fitheid te verbeteren. You ready for it? Dit zal ik doen tot aan de dag van onze dansshow. Waarom, naja ik ben een mens en ik houd van doelen bereiken en knallen. Lets go. Dit zijn de dingen waar ik verandering in wil brengen:

 • Yoga en pilates volgen
 • Boxen!
 • Hardlopen weer oppikken
 • Veel Zumba & STRONG thuis training (ook goed voor mijn Zumba kennis)
 • Heel veel meer drinken (Waterrrr)
 • Minder cappucino & Latte machiato (Kom maar op met mijn ouderwetse groene thee!)
 • Fietsen!!
 • Gezond eten & ook vooral op mijn fruit aantal letten!
 • Vetpercentage omlaag graag! Ik heb geen specifiek aantal aan percentage, maar ik wil mijn spieren gaan zien. Dus kom maar op met die Cardio uren.
 • 57 kg. Dit klinkt voor mij goed om naar toe te streven.
 • Ja wel meerdere dingen maar die komen ook wel in de posts aan bod.

En daar is ie. Ben je klaar voor mijn mindfulness & Fitness adventure? Want I am gonna hit some goals!!!

Bye Pleepsz, tot morgen. ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s