Dag 1: Gezond zijn, was een lachertje.

Oke, eerlijk zijn is het beste. Het ging, redelijk, voor dat ik een excuus vond niet in de ochtend naar de sportschool te gaan en thuis zou gaan trainen (ik heb uiteindelijk wel mijn fysio oefeningen gedaan) en overdag ging het ook wel. Ik dronk veel water, at gezond ontbijt en lunch, nam een koekie in de middag. Wanneer ik ook met mijn oostermeent kids een half uur verstoppertje heb gedaan, het was weer awesome trouwens. Ik had de beste verstop plekken! En hierbij hoorde de nodige interval run van verstop plek naar buurt plek. Wel zo’n maximum van 10 meter afstand, he don’t judge me. Mijn hart ging tekeer hoor! En los daarvan nog wel aardig gefietst. Ook heb ik twee ‘mindfulness’ boeken gelezen; The Life-Changing magic of not giving a fuck & Demi Lovato’s Quotes boek! Het was oke. Gisteren. Maar, er was geen giga verandering, los van dat het eten overdag goed ging.

Tot het avond werd en we gingen frituren. WoOooOOops. 🙂

Vandaag gaan we een nieuwe uitdaging aan, we gaan het een en ander meten, fotograferen en bij houden. IK HEB EINDELIJK EEN FITBIT!! EXCITING!

Zie jullie morgen pleepsz.

Love,

Laresz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s