Dag 2/3: Meten en Weten

Het spannende moment! Fitbit-Gewicht(voor het naar het wc gaan 😉 hahah)- en de body pics.

Mijn eerste dag(en) met de fitbit zijn geweldig, ik loop 500 rondjes om mezelf heen, drink ineens weer heerlijk veel water en wil de stappen gewoon halen! Haha. Nee maar echt, ik vind het een fantastische uitvinding.

Vandaag was oke, alweer tot aan de avond toe. Heb danstraining gedaan en gegeven, gefietst en mijn stapjes gehaald.

Zoals je al ziet heb ik al best wat spier in huis, maar kan wat minder vetjes gebruiken. Dat ziet er gewoon een stukje beter uit. Voel ik me ook nog op en top fitter en chiller in mijn lichaam! Verder zie je ook die vreselijk stress uitslag die ik krijg als ik stress heb, warmte helpt niet, strakke kleren ook niet en krabben en slecht eten absoluut niet..

Dingen die ik wil verbeteren, allemaal.

Voor de volgende dagen wil ik echt focussen op mijn voeding, want dat is mijn valkuil. Trainen doe ik gewoon, maar zorg dat ik nog harder werk en mezelf uitdaag. Nu ik alle tools heb, ben ik klaar voor die verandering. Ook van het geplant werken en vroeg op staan en deadlines halen! I am into it. Heb super leuke dingen te filmen morgen en can’t wait for you to see it!

Lets rock it!

Love,

Laresz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s