Ik wil weten hoe het is, om niks te hebben.

Ik vraag me dagelijks af hoe dat zit met mij. Logisch, vind ik. Ik zit in een periode van mijn leven waarin zoveel bepalend is en alle kanten op kan gaan. Dagelijks vraag ik me af of ik gelukkig ben, wat ik wil, wat ik nog meer wil en wat mij echt gelukkig maakt.

Ik zal een voorbeeld noemen. Gisteren, was een dag van geluk. Ik gaf Zumba les & training, met mensen die ik super tof en gezellig vind, zat in de zon achter bij mijn studio en heb in de middag voor het eerst alleen met Rich gedanst en samen choreos gemaakt. Happy. “We hebben heel veel gemeen, maar toch zijn de de dingen die we gemeen hebben iets wat we leuk vinden op onze eigen manier. Maar in dans, kunnen we elkaar echt vinden. Dat is gewoon gaaf.” Zei ik tegen Rich nadat we zwetend even gingen zitten na al het proberen van bewegingen. En “Ik heb je nog nooit zo zien stralen, toen ik je net zag los gaan in die battle.” Na dat Rich met Yindo een Breakdance battle had gedaan. En dat meen ik. Mijn vent heeft een aantal jaar alleen maar serieuze dingen moeten doen. Geen wonder dat je glimlach dan minder tevoorschijn komt.

In de avond, gingen we naar Bussum, met mijn ouders, broer en zijn vriendin en aten we bij ‘La Vespa’ waar Rich en ik onze vooroordelen over hadden na de laatste keer dat we er hadden gegeten. Maar het was verassend. Heerlijke happies vooraf, heerlijke pizza als hoofdgerecht. (Maar wel een beetje pikant!) Yuuum.

Voor een toetje, maakte we een trip naar Blaricum en stonden in de lange rij voor ijssalon ‘De Hoop’ waar het op zo’n zomerse dag altijd lekker druk is. Ik had uit impuls een smaak genomen die ik niet lekker vond, maar we waren wel in een leuke omgeving beland. Op een bankje in de Hoop, zaten wij knus, naast.. Raad eens, ook Engelse mensen, ag ja. Een Engelse vrouw en haar man, en ze hadden leuke verhalen, goede gesprekken en zelfs mijn broer een pep talk gegeven!

Achteraf gingen we daar weg met een voldaan gevoel. Niet (alleen) door het ijsje. Maar het is een super mooi iets om nieuwe/leuke mensen te ontmoeten die je vervolgens ook uitnodigen voor een garden party. Yesss I like it.

Ik denk er dagelijks aan wat mij het gelukkigst maakt en hoe het zou zijn als de dingen die mij geen ‘voldaan’ gevoel geven er niet waren en ik meer ruimte kan maken voor dingen die dat wel doen. Mensen, connecten, delen.. Dat is wat mij happy maakt. De beste verhalen komen nou eenmaal van wanneer je verstoppetje speelt met kinderen en je tegen de deur aan rent en een blauwe lip hebt, niet van wanneer je de winkel in liep om een shirtje te kopen van €80,-. Zo denk ik erover. Althans, 80% van de tijd. 20% van de tijd laat ik me kompleet omkopen door het ‘hebben’ van dingen. Dat niet alleen, ik laat me ook omkopen om dingen voor mensen te doen, of een nieuwe klus op mezelf te nemen waar ik absoluut geen zin in heb en het tijd verspilling vind.

Ik ben in een situatie waar ik bijna helemaal vrij ben. Los van mijn schulden van het kopen van het bedrijf, maar ook daar ben ik op weg mee. En als dat betaald is. Zul je zien wat voor een gekkigheid er van gaat komen. Dan wil ik volledig vrij zijn. Alleen maar tijd verdoen aan wat me verdomd gelukkig maakt. Ook nu doe ik dit, maar omdat ik dingen te betalen heb kan ik dan ook niet ‘volledig’. Maar ik ga meer dan een mooie tijd tegemoet. I am so enjoying the ride and the journey of my life.

Mijn challenge: die schulden betalen de komende 1, 2 jaar en mij losmaken van alle ‘dingen’ die ik heb. Me focussen op wat mij gelukkig maakt. Mensen, de wereld. Ik wil namelijk weten hoe het is, om licht te zijn. Licht te zijn van spullen en waarde vinden in het leven en in de ervaringen die ik heb door mijn €80,- in een reis of iets anders geks te investeren. Mijn ontdekking ligt hier: ‘Ik wil weten hoe het is, om niks te hebben.” Maar wel hoe het is om alles, te beleven.

Thanks voor de love. & mijn 104 subs ❤

Geniet van je leven en je dierbaren. Sta open voor groei en voor zoveel meer.

Love,

Laresz

img_1460

img_1457

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s