Ze inspireren mij.

Ghallo wereld,

“We hebben nog maar een maand, de stress begint.” Zei Regiel maar even alsof het niks was. Maar hallo, hij heeft wel gelijk hoor! Haha. Na een onwijs leuk weekend en de meiden eerste te zien worden op hun eerste wedstrijd van het jaar ben ik super stoked. Hyped & natuurlijk gestrest. Volgende week hebben we al een tweede wedstrijd, die wel een stukke groter en strenger is, dus we gaan flink cheerleaden aan de kant voor ze! Vanavond wel nog even rustig oreo taart weg knagen om nog even te vieren.

img_1555.png

Uiteindelijk gaat het om die momenten, dat zie ik in elke keer als ik gestrest ben, iets moet oplossen wat niet gelukt, en/of in dit geval, aan veel moet denken. Ik heb verdorie 2 grote events waar ik veel voor moet doen in 3 maanden tijd! But.. I love it!

Ik ben weer wat meer aan het genieten, dit komt omdat ik me wat dichter bij de mensen om me heen breng en langzaam er aan geloof dat mensen best oke zijn. Niet dat ik normaal met aliens omga, hoewel Kyra en Rich aardig in de buurt komen ;). Maar echt, deze ervaring via de dansschool met iedereen hebben me weer ‘down to earth’ gebracht. Mijn kop is zo vol met gedachtes en negativiteit geweest, maar als er dan 1 binnen komt met een gekneusde pink door dat ze een high five heeft gegeven en een ander vier rokjes over zich heen aan doet.. Tsja.. Wat kan ik zeggen.

img_1570

Het voelt als mijn eigen grote familie ondertussen, ieder in mijn school is knetter gek. Maar het zijn ook flinke harde werkers. Er zit zoveel passie in hun ogen, wat door stroomt door hun hele lichaam en maakt dat ze zulke gave dingen doen. Het is ook wel aanstekelijk, het gevoel dat die passie van iedereen geeft. Het heeft me sterk en dichtbij mezelf gehouden. Mijn studiotje en mijn 130 mensen, zijn mijn thuis ❤

Als ik ergens voor wil werken, zijn hun het wel. Het is zo mooi om ze te zien groeien. Dat maakt dat er ook groei zit in mij.

Love,

Laresz

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s