Wonder Woman (2017)

JA, JA, JA! Die wil ik zien. Mijn reactie in de bios, tijdens de announcement, waar ik ook was. Ik weet zeker dat ik zo gedacht heb. En ik ben happy dat we eindelijk zover zijn.

Dus wat vond ik, vraag je. Aan iemand die van superhelden houd en fangirlt om vrouwen die wel een klap kunnen uitdelen en een bek open kunnen doen. Ik hield van de kick ass actie! Wat helaas pas wel echt na een uur was. Het jammere vond ik, dat het niet zo dark was als andere DC movies en ja ik had wat meer verwacht gewoon. Het verhaal mocht wel net iets boeiender. Ik vond het wel erg leuk, maar niet extreem goed dat ik echt op het randje van mijn stoel zat ofzo. Los van dat, vond ik het super om naar te kijken! Go watch it. Ik gaf het een 7!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s