Oreo Drip Cake van Menno – Baking

Yuummm. Welkom bij mijn eerste ‘Food Love’ Post. Als je het niet al wist, ik hou erg veel van eten. Heel veel van bio, maar ook heel veel van junkofoooddd en ook heel erg veel van heel erg veel suiker.  Daarom dacht ik, wow, laat ik maar in mijn ‘vrije’ dagen mijn bak hobby oppikken. Dit was daar de perfecte optie voor.. Menno’s super lekkere nieuwe receptenboek. A lot of colour, sugar and comic book style!

image4.jpg

Duszzz. Wat maken we vandaag? (Of hebben we aantal dagen geleden gemaakt ahum.) Een heerlijk Oreo drip cake en voor jou informatie, de eerste drip cake die ik ooit heb gemaakt! Challenge accepted.

image2.jpg

Word ie zo prachtig als die? I dunno. Maar we can try.

image1image3.jpg

RESULT! Het viel erg mee hoe lastig het was om te maken, maar ik moest wel even op stap naar de winkel voor 1 kg suiker en alle decoratie en koekjes natuurlijk. Je moet door best wel wat stapjes heen, maar uiteindelijk is het me nog best goed gelukt en heb ik er ook niet zo heel lang over gedaan, wat best fijn was. Ik denk alleen dat ik de volgende keer wat netter en met wat meer geduld te werk wil gaan om te taart echt de perfecte look te geven, wan the taste was er zeker! Man wat was dit lekker. Vooral die damn icing. Holy SH*T! Ik had 3 (dikke) stukken er van op en zo vullend was het ook weer niet, maar goed ik kan veel eten he. Het is een aanrader voor de suiker liefhebbers die tot level ‘kill me sugar’ gaan, want ik was daar en ben daar vrijwel elke dag. I loved it, ik maak het zeker nog een keer. Deze taart was in 1 dag op! Ik geef hem een dikke vette 8, Enjoy.

Food Love,

Laresz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s