Mijn haat en liefde relatie met de realiteit

Ik heb het vaak ontweken, het afschuwelijke woord: ‘realiteit’. Dit omdat het veel vertrouwen in mezelf vereist. In ieder geval, in deze situatie. Het is zo dat mijn wereld in mijn hoofd en ook in mijn hart zo groot is, dat ik wel zo’n 100000’en opties heb om te doen wat ik leuk vind en dat ik ook nog mijn ‘gut’ feeling heb die me met beiden benen op de grond houd. De vraag is, wat zeggen mijn hart, mijn hoofd en mijn gut? Ja niet altijd dezelfde dingen. Maar op het moment dat ze het gezamenlijk 99,9% met elkaar eens zijn, vertrouw ik ze en als ik dan ook nog een power lady dag heb, luister ik ook nog naar ze. Dit gebeurd niet vaak, maar gelukkig, voor de ramp begon, wel vandaag.

Want kiezen we, voor ‘safe’ en druk bezig met niet naar mijn hart luisteren of kiezen we voor de ‘risk’ en man met alle vrijheid en liefde naar mijn hart, hoofd en gut luisteren? Zeg het me maar eerlijk, jij zal ook sneller voor ‘safe’ kiezen toch? Want in mijn ogen doet 99,9% van de mensheid dat sowieso al, zo zijn we geprogrammeerd door de maatschappij. Naja laten we zeggen 60/70 % dan. Maar ik kan je verzekeren dat meer als de helft dat doet.

Ik ben verdomme onzeker over mijn leven en mijn dromen, maar ik weet wel zeker dat ik dit hoor te doen, want het maakt me gelukkig. Alleen betekent het dat ik ook hulp van anderen moet accepteren en dat, maakt me ook onzeker. Maar so be it. Liever onzeker en met zekerheid gelukkig. Want al zat het me niet rijk maken, of me een status geven, ik ben liever gelukkig. I love my company. Because it is full of love.

En daar kies ik voor, boven alles.

❤ you guys

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s