Saying goodbye to the past, daring to say Hello to the future.

“Soms zou ik wel iets willen doen wat eigenlijk niet mag of kan weet je wel. Iets waar mensen je voor gek voor zullen verklaren, maar dan denk ik nee.. Dat kan echt niet. En weet je, je wilt ook wel weer het goede voorbeeld geven.”

Het goede voorbeeld. Dat is iets wat mij aan het denken zet. Zeker als je veel met kinderen werkt die veel verschillen in zoveel verschillende vlakken, vraag je jezelf soms af hoe je die kids het beste kan helpen, kan sturen en gelijk ‘extra’ kunnen geven. Vrijheid is iets wat ik voor mij gevoel echt sinds ongeveer 2 maanden pas echt heb en als ik er bij stil sta, weet ik niet echt wat dat betekent. Want wat wil ik?: me creatief kunnen uiten, gezond en actief leven, onwijs veel genieten, mezelf zijn, maar vooral, inspireren. Ik was altijd een gek kind, niet gek als in ‘voor gek verklaard’, maar gek als in ‘een stuiterende glitter bal die overal heen wil’ en door veel gebeurtenissen, stuiter ik iets minder, of beter gezegd, heel veel minder. Dan kom je ineens op de vraag: Ja wat wil je nou, ja je weet toch wat je wil?!

“Ik wil zo graag vrij zijn, een boek schrijven, een voorbeeld functie nemen en mensen inspireren om vrij te leven en te genieten van het leven.” Weet je de wereld is al zo negatief, of je het wil toegeven of niet, de mensen ook. Vind je het gek. We wijken af van wat we eigenlijk willen. Merendeels van de tijd dat we op de wereld willen.

Heb altijd een boek willen schrijven, over hoe verschrikkelijk mijn leven was voor dat ik het licht begon te zien en het mezelf gunde om gelukkig en vrij te zijn in wie ik ben. Ja dat was 19 jaar van mijn leven. Maar inmiddels ben ik bijna 23, of beter gezegd 3 jaar oud, als je het mij vraagt. Oke dus officieel 2. Dat betekent natuurlijk niet dat ik alles nog een keer mag doen en alles kan gaan verbeteren, bij langer na niet zelfs! Ik ben wie ik ben vandaag door die 19 jaar. Maar ik denk dat mijn boek niet moet gaan over dat leven. Het moet gaan over het leven, dat we onszelf moeten gunnen. Dat ik mezelf ga gunnen. Dus ja, pak je pen en papier, je notitie boek voor video ideeën en je camera & GO! Positieve vibes only ja. Weg met die negatieve dagboeken. Start writing from your heart, down drown in your past. It has past!!

Laresz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s