effe helemaal leeg.

pfff. ken je dat, als je in 20’s bent of in een andere ’s en midden in een beslissende periode zit van, ik moet over alles beslissen en je dan ook nog beland in de negatieve sfeer door je oneindigende gedachtes die jou niet duidelijk kunnen vertellen wat je eigenlijk denkt en wilt en je eigenlijk het hele A4tje en boek van je beslissende 20’s opnieuw wilt schrijven? Same. Want, hoe motiveer je jezelf dan he. Wanneer alles even tegenzit en dat het enige is waar je aan kan denken. Vooral in deze dagen, iedereen leeft praktisch op negativiteit. i am pissed. zo veel maakt me boos deze dagen. want de media laat ons zoveel zien om pissed over te worden. dat ik er alleen maar bozer over word. Het liefst laat je alles vallen, begin je met een nieuw A4tje en ga je. boem. Even alles opnieuw/overnieuw of hoe een betweterige Nederlander het ook van je zou verbeteren. ik denk zoveel. te veel na, over zoveel, teveel dingen. en toch verwacht de wereld, de wereld van je. mijn god.

Iemand advies voor dit dilemma?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s