Dit jaar, heb ik runnend bedrijf, heb ik mijn schulden betaald & woon ik op mezelf. Pt. 1

Ja lezers, jullie zien het goed. Dit gaat gebeuren. Afgelopen jaar heb ik een geweldig (en duur) op start jaar gehad en geloof me het is in het eerste jaar van ondernemen dat je zoveel leert, ziet en toch net even anders wil gaan doen. Ik heb verschrikkelijk veel genoten, gehuild, gelachen, gepiekerd en met heel veel passie gedaan wat ik moest doen om dit alles een goede succes te maken. Word je als 22 jarige wel serieus genomen, vraag je je af, iedere dag als je word benaderd met veel verschillende vragen waar je heel graag het beste antwoord op wil geven. In het begin, was het gek, maar na een aantal kranten, een groei in leden, verschillende grote knallende projecten en jou naam boven aan te zien en ook die keiharde show, geloof ik in die 22 jarige en ja, neem ik mezelf behoorlijk serieus. Het is hard werk, je springt van hot naar her, doet 50 verschillende projecten door elkaar en moet jezelf constant herinneren dat dit toch echt is wat je zo leuk vind. Maar als er een 2 jarig kindje op een groot podium met 600 man om haar heen durft te dansen, dan ben ik verkocht. Daar doe ik het voor, keer op keer.

Dan heb je (als het goed is) nog je denderende persoonlijke leven, wat bestaat uit teveel high tea’s, grote lunches, Destiny 2 sessies.. Ja dat is all I need. Het is lastig om je ‘persoonlijke’ leven aandacht te geven als je een bedrijf runt op zoveel verschillende vlakken en in my opinion is mijn bedrijf mijn persoonlijke leven ook. De mensen waarmee ik werk, mijn 100+ leerlingen zijn mijn familie. Daarnaast zie ik mijn bloedfamilie ook nog hoor!

Het duurde een jaar, die balans vinden en ik ben aardig onderweg. Momenteel de marketing en leden werving strategieën hard aan het verbeteren, want ja je zou maar iemand aanspreken en een flyer in hun hand douwen. YUCK. Het blijft wennen, maar dit jaar. Doe ik het echt. Want we zijn klein en groot, maar nog niet groot genoeg dat ik onder een dakje kan zitten dat op mijn naam staat. En ik durf mezelf uit te dagen. Dit jaar, zijn we runnend, betaal ik mijn schulden af en heb ik mijn eigen huisje.

Follow the journey.

Love,

Laresz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s