Nog 1 week wieeehoeeee!

Hallo lieve mooie gekke grote wereld,

Hoe gaat het ermee?

Hier helemaal prima, want ik kan aftellen.. Aftellen naar een paar daagjes Engeland alleen met mijn vent, heeerlijk. Volgende week is het herfstvakantie, wat betekent dat we een weekje dicht zijn bij de dansschool en ik even los ben van mijn vaste verplichtingen. Lekker he! Dat vind ik ook. Al zijn we wel bezig met het organiseren van een kerstshow, er even tussenuit is zo nu en dan nodig.

De afgelopen dagen heb ik ook een beetje een vakantie gevoel mogen hebben, ik heb niet persee vrij gehad van mijn werk, maar Rich en ik heb wel mooi 2 weken alleen in een leeg huis, althans wel met twee katten die ons in de gaten houden. Mijn broer dacht namelijk hetzelfde, er even tussenuit! Maar iemand moet natuurlijk op de katjes passen.. Then there was me! Het is lekker, zo met z’n twee alles doen en rust om je heen te hebben. Maar echt, het is wel zo’n test run. Zouden wij kunnen samen wonen en elkaar niet willen vermoorden? Taken verdelen is het enige waar op ik zeg, ja dat zou lastig kunnen zijn, buiten dat, ook het feit dat best een flink huis met flink veel spullen hebben, dat zou ik niet aan kunnen, mijn hersenen zouden dood gaan. Not kidding.

Nog een weekje dus, een weekje werken en doen, en alles regelen voor dat de school dicht gaat. Maar op recht.. Hoe gaat het met jullie?

IMG_1201.jpg

Iemand in Vietnam die dacht dat mijn broer Zayn van One Direction was.. Lol.

IMG_1228.jpg

‘Face of Betrayal’ 

IMG_1229

Pannenkoeken bakken vereist veel kracht weet je..

IMG_2984

Kerstshow locaties bezichtigen met Reggie.

IMG_3001.jpg

Oh man die Aux kabel van ons in de studio was echt een drama, heel blij met een nieuwe! Haha.

IMG_3002
Shoppen voor de kerstshow.
IMG_3007
Wijntje erbij?
IMG_3020
NIEUWE FRITUURPAN YAAAAAS
IMG_3024
DIT.BEN.IK.

Dat was het weer voor vandaag pleepsz!

Enjoy your day,

Love,

Laresz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s