De Nieuwe Drie Graefjes & Jumpsquare

Hello world,

Hoe gaat ieeeeeeeeeieeeee? Hier goeeeeed. Heb een lekker weekje achter de rug weer van ‘op mezelf’ wonen. Het bevalt super. Ook heb ik in dit weekje een tripje gemaakt naar Amsterdam met mijn ouders, waar we familie gingen meeten die ik (schijnbaar) 1 keer eerder had ontmoet toen ik praktisch baby was. Maar ja, dat herinner ik me natuurlijk niet. Maar goed, toffe gezellig avontuurlijke mensen! Loved it.

We gingen voor een lekkere hartige, maar ook zeker zoete lunch bij de nieuwe locatie van de Drie Graefjes bij het Stadionplein in Amsterdam.

DSC00577

Eerste indruk, gaaf bedacht, moderne look. Leuk ook dat de keuken open is. Knus. Maar zo anders. Ik vond het cool, maar het is zo anders dan de gezellige sfeer van de andere locaties. Dat was minder.

DSC00579

Ik bestelde, een Club Sandwich met Avocado en Bacon en als ‘toetje’ een heerlijke grote snee van een red velvet taart hehe. De Sandwich was oke, er zat heel weinig avocado op wat het heel erg ‘bacon’ achtig maakte, dus meer had het een stuk beter gemaakt. Maar de Red velvet Cake, you know it was amazing. As always :)!

Over het algemeen krijgt dit restaurant een 7,5 van me!

Check mijn vlog voor een echte impressie..

‘till next time!

Love,

Laresz

SaveSave

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s