Mijn moeder is ook ondernemer!

Hello world? How are youuuuu today..

Laten we even kletsen over vandaag en misschien een klein beetje over de afgelopen dagen. De dagen zagen er ongeveer zo uit: voorbereiden voor de kerstshow, werken aan de kerstshow, regelen voor de kerstshow, kleding kopen voor de kerstshow, marketing doen voor de kerstshow en misschien af en toe slapen. Whoopie. I love it. Het maakt me dat soort moe waar je voelt dat wat je doet je zoveel voldoening geeft. Aan de ene kant, geweldig, aan de andere kant, helpt het als je naast die passie van een show verder geen leven hebt, want ik kan je beloven dat het de rest van je leven even op pauze zet. Sorry, but it’s true. Dan moet je gewoon een vriend hebben die van gamen houd (als je geen quality time als stel wil spenderen alleen, want anders verander je in een crazy vrouwelijke ondernemer die overwerkt is en gaat zeuren dat je vent geen genoeg aandacht voor je heeft, this is not me ok.) Het gebeurd… VAAK. In de afgelopen twee weken dan. De enige oplossing hiervoor, om eerlijk te zijn is elkaar gewoon die vrijheid geven, you love each other. Dat is leuker dan met elkaar kibbelen.

Het is echt geweldig om shows voor te bereiden, je krijgt er verschrikkelijk veel energie van die ook weer alle energie weg zuigt maar het weer reboot als een soort automatisch systeem weet je wel. Adrenaline speelt een grote rol hier in, I am telling ya.

Ik heb veeeel kaartjes verkocht en bewerkt en opgestuurd, veel kleding gekocht, muziek mixen gemaakt. Vooral ook veel gebrainstormd en ondertussen ook mijn choreo’s uitgewerkt. Dit word hem. Nog 3,5 week en dan knallen we. Klink ik alsof ik koffie op heb? Want ja het is zo. Ik ga namelijk zometeen weer aan de kerstshows werken.

OK. Even terug naar een normaal niveau van typen en denken tegelijkertijd.

Vandaag waren er toffe dingen gaande. Ik stond op om 7.30 uur, liep mijn route naar huis van Rich, ging mezelf in een half uur klaar maken en voeden en hopte met mijn Bootcamp spullen in de auto (die mijn moeder bestuurde natuurlijk). We gingen naar Almere, kamer van Koophandel. Ik wil niet opscheppen maar de rest van mijn gezin gaat het zelfde doen en ik denk dat ik ze stiekem geïnspireerd heb om ook in eigen business te gaan en het geeft me zo’n gekke zelfvertrouwen boost die niet echt meer te stoppen is.  Mijn moeder wil sportprojecten organiseren in opdracht, mijn broer maakt boomhutten en nog meer gave dingen met hout en mijn paps gaat het klimaat veranderen en ik schud mijn billen heen en weer voor mijn inkomen! I like it! I Love it.

Hopsie, ik had nog niet eens mijn laptop en andere zakelijke spullen uit mijn tas gehaald en ze had alweer haar pen in haar hand om te tekenen en het officieel te maken. Je kan zeggen dat het best wel snel ging, maar ze zag er erg vrij en gelukkig uit. Ik moet zeggen dat dat wel echt iets is wat mijn moeder al jaren lang verdient. Ze heeft meer als 20 jaar vrijwilligers werk gedaan, tot de dag van vandaag en mijn broer en ik van hot naar her gereden en dit was haar moment. Never too late, for jou moment.  Het was ook erg speciaal om haar zo te zien. De trotsheid die ze mij dagelijks uit, kon ik vandaag letterlijk ook echt naar haar uiten. Dit verdien je mams.

IMG_1643.jpg

12.45 uur. Koud briesje, 18 tiener leerlingen uit 6vwo huppelend door mijn Bootcamp sessie. Ik heb hopelijk geleerd van de laatste keer dat ik bokje springen voor deed en mijn rug verrekte, maar nee. Er was een gezellige leerlingen die me constant uit daagde om ook met mijn eigen training echt mee te doen. Dat doe ik dan ook gewoon, met mijn witte trui over het gras. Screw it, dat betekent dat ik niet bang ben en jij zeker niet. Ik weet hoe dit spelletje werkt hoor, tussen leerling en docent. Ik win dit. leeeeeulllllll. 🙂

 

 

Daarna een groooote fout gemaakt om met mijn moeder mee te gaan naar het oude dorp in Huizen om naar ING te gaan, haar nieuwe zakelijke rekening te openen. Ik weet niet hoe het met jullie moeders zit, maar die van mij heeft een volle hand van kletsen en verhalen en tijd rekken enzo. Super mega lang. Wat ik dan heel dapper roep is: “Ik ga naar de Intertoys, even naar games kijken.” Beland ik in de speelgoedwinkel en zeg ook weer dapper tegen mezelf. “Nee, ik koop niks. Ik ga eerst mijn andere games uitspelen” (even in gedachte houden dat ik niet eens naar de games afdeling ben toe gelopen uit eigen bescherming)

Mijn moeder was ruim 45 minuten weg.

Ik kwam dus terug met:

 • 3 boeken
 • een set van 6 markers
 • gerookte kipfilet
 • womans health magazine
 • Creme Spritsen
 • Rolo’s
 • Bio Volle Melk
 • Bio Groen jasmine thee
 • Biologische conditioner
 • bio acacia honing (HEB JE ENIGE FUCKING IDEE HOE DUUR BIO IS LARA?)
 • nog meer onzin wat teveel geld kost.

Ruim 100 euro, in 45 minuten. Is niets vergeleken wat ik eerder heb gedaan.

Daar in tegen kochten we ook nog oliebollen, op mama’s kosten aub.

Thuis komend vond ik het ook nog een goed idee om een cappuccino te maken. 16.30 uur is toch perfect voor hoofdpijn? Of niet soms?

Hoe is jullie dag so far?

Checking out.. Zometeen 2 uur lang dansen bij mijn favoriete dansschool in ’t Gooi: mijn eigen!

Love,

Laresz

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s