Wat er bij komt kijken

Hello lieve mensen,

Als allereerst, thanks for the love op mijn laatste blogpost. Het voelde erg goed om het te schrijven en het was super om ook te zien dat het leuk ontvangen werd! Zo je dagelijkse blunders en ervaringen delen met de wereld is best wel een klusje, maar het helpt me leven lekker licht en happy te houden. Want uiteindelijk lach ik om waar ik me raar over voelde en dat is ook fijn. Het om kunnen slaan door zeg maar, gewoon jezelf een positieve houding te geven en hoppa, shit happens lets go.

Vandaag was een dag die best lekker begon, serie na les voorbereidingen, na serie en lesvoorbereidingen, naar alweer, kerstvoorbereidingen. Yaaas. Kleding is nu ook binnen aan het komen en het maakt me zo hyped ervoor arghhh! Schattige rokjes, stoere shirts met gaten erin. GIMME GIMME.

Je gaat altijd je les in met een “ik laat het op me afkomen” houding en dat ook vooral bij kinderlessen. Kids vallen, maken ruzie, huilen, maken veel geluid, duwen elkaar tijdens het rennen omver, maar je houd van ze. Het is alleen dat je gewoon echt voorbereid moet zijn, wanneer je totaal niet voorbereid bent op dingen. Dat hoort er gewoon bij, want kids hebben ook een kant die wij als volwassenen niet altijd durven te laten zien: kind zijn. Vrij zijn en het “i don’t give a damn” attitude hebben. Dat is waarom ik van mijn Oostermeent kinderen hou. Ze waren weer donderstenen, maar man wat ben ik gek op ze.

Tussen mijn Oostermeent en mijn Laresz lessen op de woensdag heb ik 1,5 uur de tijd om mijn laatste lesmateriaal door te nemen en/of voor te bereiden en ook te eten als het lukt. Anders neem ik het mee naar de studio. Vandaag was ik echt voorbereid voor mijn lessen en ging ik echt hyped mijn lessen in. Ja we proberen nieuwe warm-ups, die ik op basis van mijn nieuwe kennis van mijn hiphop cursus heb gemaakt en het maakte me zo hyped. Wat me ook hyped maakte is dat mijn streetdance les een nieuwe inschrijving had en ik ook vandaag 2 proeflessers had die zich ook gaan inschrijven. En toen had je 11 meiden! Whaaaat. I love it. En dan ook nog horen van een leerling dat ze met heel veel enthousiasme naar de les altijd toe komt, omdat ze hyped is om weer les te volgen bij mij. Ain’t gonna lie, na dat je jaren lang vertelt word dat je niks voor de bakker kan krijgen, maakt dat me erg emotioneel. I love deze meiden echt al en ik geef ze nog 3 maanden les.

Dit jaar is echt een jaar waarin ik voel waar ik me leventje die ik echt altijd wou ga beginnen een paar baby steps te gaan nog zeker, maar wauw, het voelt al allemaal zo tof. Met de dag word het beter.

De wereld is beter met meer liefde en acceptatie en vrijheid en groei. De wereld is mooi als je gewoon kan zijn wie je wilt zijn, omdat jij daar voor gekozen hebt en supeeeer hard werkt voor wat je wilt. Het maakt de wereld zo’n fijne plek om op te wonen. Ik hou van mijn dansschooltje ❤

Ik hou van jullie.

Love,

Laresz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s