Geloven in wat je doet

Het is lastig soms. Om onder je eigen naam te werken, hard te werken en wachten op resultaat. Het gemak van een mening die mensen direct aan je kunnen geven, goed of slecht is af en toe best wel eng. Nieuwe dingen proberen in je les en/of het aanhouden van wat je lessen al hebben. Materiaal die je in je video’s gebruikt, hoe je het bewerkt. Hoe lang is dat interessant voor iemand? Wanneer is de tijd om het te vernieuwen en sterker nog, ben je (nog) wil geschikt om dit te doen? Wat zullen zij vinden?

De enige vraag die er toe doet, is wat vind jij? Jijzelf, van wat jij doet.

Passie en geluk en creativiteit die zichtbaar te zien is in alles wat je in elkaar zet is belangrijk. Als je die dingen niet hebt kunnen gebruiken, om wat voor reden dan ook, zal jij het uiten en zullen zij het merken. Gebrek aan wat je product nodig heeft.

De laatste tijd heb ik moeite met het leuk vinden van mijn product. Ik zeg niet dat ik mijn producten slecht vind, ik zeg dat ik een nieuwe kick nodig heb in wat ik doe, die ontbreekt. “Jij bepaald je les, want jij moet het leuk vinden. Als jij het niet leuk vind, waarom zouden zij dat wel doen?” Hoor je mijn Hiphop docent zeggen. True dat. Denk je dan. Maar hoe geloof je het?

In hoeverre je in jezelf gelooft, heeft te maken met waar je staat in het leven, of je onzeker bent en wat je recent hebt meegemaakt wat je gedachtes en gevoelens bepaald. Gevoelens zijn er, maar gedachtes kun je omtoveren naar wat je echt in je hart voelt en geloofd. Er zijn genoeg mensen, dingen en momenten die je laten twijfelen aan waar jij in geloofd, maar screw it. Zolang jij er maar achter staat. Zodra jij het leuk vind, vinden anderen mensen het ook leuk. Niet iedereen, maar ja het zou ook niet leuk zijn als iedereen hetzelfde leuk zou vinden he, word 1 crowded lesje wel.

Be Yourself. Waar je ook even doorheen moet, laat de waarheid van je hart je toe spreken, of het nou een goed gevoel is of slecht. Go with it. Pas het aan, hou het zo mooi als het is. Zolang het maar jij is. Begin, simpelweg in het geloven van jezelf.

Love,

Laresz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s