Mijn ideale toekomst: Waar zie ik mezelf in de komende jaren?

Lekker durven dromen en groots aan willen pakken is mijn aanpak van het leven. Sommige mensen verklaren me dan voor gek, maar het heeft me bij de mooiste plekken gebracht. Ik heb altijd wel een manier om die gekke grote stappen te zetten en mijn wensen te laten uitkomen. Hard work. Eyes on the price. Enjoy the journey, even if it’s a really tough one.

Ik noem een paar voorbeelden. Hoewel het geen plan was, sprong ik de diepen in en kocht een dansschool over. Het is misschien geen gold mine, maar het is een hele grote nieuwe familie die ik erbij heb en ik heb ook nog eens mezelf weer terug kunnen vinden in mijn passie voor Streetdance. Een paar maanden terug zetten ik ‘cijfer’ goals voor mijn platforms en bedrijf op een een papiertje en ik heb daarvan al 70% behaald. Als we het over heel optimistisch hebben, wachtte ik 1,5 jaar in vriendschap om een relatie te starten met de liefde van mijn leven waar ik nu al bijna 3 jaar samen ben. Mensen durven niet ‘ervoor te gaan’ en ik snap ergens ook waarom. Want denk maar niet dat ik tijdens deze periodes naar de grote droom of wens geen valkuilen had. Pretty deep ones kan ik je vertellen. Vaak met mijn hoofd tegen de muur gestaan met tranen in mijn ogen, dat zeker.

Mensen hebben dat liever niet. Dat gevoel van onwetenheid en de confrontatie met jezelf aan gaan over wat je echt wilt, en accepteren dat er dingen zijn die je misschien ook niet meer wilt. Jezelf accepteren en zijn, is misschien wel het engste wat er is, maar ook het mooiste. Het maakt je zo vrij en een eerlijk, beter mens.

Je haalt het meeste succes uit jezelf zijn en vrij zijn in wat je wilt. Dit kan betekenen dat je een makkelijk doelwit voor mensen bent om kritiek over te geven. “Het is makkelijk, voor die mensen die het goed hebben en succesvol in het leven zijn, dus laten we uit jalozie die mensen even de grond inrammen.” Het is makkelijker gezegd dan gedaan, maar geef dat vooooralll, geen aandacht! Good vibes only en af en toe uit je emotionele plaat gaan is, geef ik toe, ook erg nodig.

Ik vraag het mezelf vaak af wat ik wil bereiken in mijn leven en wat ik wil uit mijn leven. Mijn dromen zijn ook geen dromen, ze zijn plannen. Zo richting het einde van het jaar, zou ik ze graag met jullie willen delen. Want waarom dromen, als je gewoon dingen kan doen?

In een soort van goede volgorde, dit is mijn to do list (in een ideale wereld) voor mij.

 • De dansschool runnend kunnen maken
 • Uit mijn bedrijfschulden
 • Eigen woning
 • Rijbewijs
 • Naar Italie met Rich
 • Naar Thailand met Rich
 • Werk maken van mijn blog en YouTube kanaal
 • Zwanger worden
 • Vaak kunnen reizen en daarover kunnen bloggen en vloggen als gezin
 • Mijn eigen boek schrijven en publiceren
 • Zangeres worden
 • Trouwen met mijn moppie in Italie
 • Een eigen stuk land kopen
 • Op 1 stuk land: Ons huis bouwen, een theethuin/lunchcafe/cakezaak, de dansschool uiteraard + een fitness ruimte voor Personal Training, een eigen winkel erbij met tweedehands spullen te koop en met eerlijke creatieve spulletjes te koop, een grote biologische groente en fruit tuin er om heen, een paar honden en katten erbij! Alles op 1 stuk land. En ook kunnen verhuren via airbnb.
 • Mijn eigen huis in Brighton die ik ook verhuur via Airbnb.
 • Uiteindelijk.. Een succesvolle creatieve carriere, een gelukkig en liefdevol gezond gezin en relatie, en gewoon mezelf kunnen zijn.

Never dream to little, just Go BIG!

Laresz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s