Kerstvakantie enzo

Hello grote dikzakken en feestbeesten!

Hier is nog een dikzak en een feestbeest. Ik heb namelijk al 3 kerst feestdagen achter de rug en vandaag word (gelukkig) de laatste. Last but not least! Vandaag zie ik mijn eigen neven en nichten en kleintjes van de familie en dat vind ik nog het leukste tijdens kerst. Die mensen zo dichtbij je staan en die je zo lief hebt.

Ik heb de afgelopen dagen gek ervaren. Natuurlijk heb ik veel plezier gehad en lekker gegeten en hier en daar ook gesocialized, maar mijn mind is ergens anders. Grote veranderingen en een grote droom van mij ga ik volgend jaar een kick off van maken en dat vind ik best wel spannend. Wil gewoon dat het werkt en dat ik mezelf er op kan vertrouwen dat ik kies waar ik voor sta. Niet alleen wat ik denk dat het beste is voor iedereen, maar voornamelijk wat het beste is voor mij. Dat is iets waar mijn main focus niet op gelegen heeft het afgelopen jaar. Een nieuwe tijdperk van vooruit gaan en nieuwe hoofdstuk uit mijn leven openen. Mijn valkuil is dat ik veel droom, maar door het dromige gevoel niet lang op beiden benen blijf staan. Het liefst stijg ik vliegend de lucht in, maar vergeet ik soms dat ik mijn vleugels nog niet heb. Ik kan wel vleugels gaan uitdelen aan iedereen, maar fuck. Ik heb mijn vleugels ook nodig en ik heb totaal geen zin om mezelf in de shit te werken. Het is niet gek om als bedrijfs eigenaresse de wensen van mijn klanten te willen vervullen, maar het moet ook mijn wens zijn. Ik kan niks verkopen wat niet uit mijn hart komt en wat niet goed voelt, dan komt het nooit uit zoals ik wil, en zal het nooit succesvol zijn. Ik vind het lastig om op mezelf te vertrouwen daarin. Dat is wel wat ik moet gaan doen.

Ik teer op verandering, afwisseling en vernieuwing. En weet dat dat de enige manier is hoe ik, en wij in mijn bedrijf alleen kunnen groeien. Ik ben daar eindelijk klaar voor, maar ik vind het doodseng. Om te zeggen: “Prima dat je het leuk vind, maar we doen het op mijn manier. Want mijn manier, is goed.” Er echt in vertrouwen dat dat de waarheid is vind ik erg eng. Maar ik merk hoe meer ik naar anderen luister en hoe meer ik me daardoor laat invloeden, ik mijn eigen stem verlies. Mijn eigen stem is wat het belangrijkst is. Want daar moeten honderden mensen op kunnen vertrouwen. Ik wil geen kopie van een ander worden. Of het perfecte beeld zijn of baas of docent zijn. Het is killing voor mezelf en mijn product en het maakt dat ik er geen zin in heb of futloos word. Dat is gewoon bullshit en dat moet stoppen. Mijn enige voornemen is dat. Luisteren naar mezelf, dingen in orde hebben, leven voor jezelf en je eigen leven voor LEIDEN. Niet laten leiden. Door impuls, invloed of meningen. Jij bent goed in jij, in verschikkelijk slecht in wat anders. Mensen komen voor jou, dus geef jou.

Waaaaat een lecture tussen de dagen door. De rest van vandaag ga ik lekker genieten van een vrije familie dag. Ik heb een idee, met ook de stap om mijn zakelijke telefoon thuis te laten! Hoppakee. Even geen stress. We staan er klaar voor, meer kan ik nu toch niet doen.

Hieronder nog wat leuke shots die ik gisteren heb gemaakt met Richie’s Familie. Fijne dagen everyone! Keep dreaming & believing!

Love,

Laresz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s