Dan maar een iMac

Haai hai kiddies van 2018,

Zoals sommige van jullie weten, is het jaar voor mij al begonnen met verandering. Business wise, ben ik een grote stap van 2 locaties naar 1 locatie aan het maken, maar ook een super uitbreiding van les aanbod. Ik realiseerde me niet hoe gebonden ik aan mijn laptop was tot van mijn 2 weken geleden in stortte, naja op de grond stortte en ik 2 weken zonder ging zijn. Nu nog 2 weken, want na al het onderzoeken en het data kopieren moet hij uberhaubt nog naar Apple om gemaakt te worden.

Ik werd gisteren een beetje gek. Niet alleen het soort gek wat door vrouwelijke ik-wil-chocolade-tijd-van-de-maand af komt. Maar het soort dat verandering je brengt. Ik teer op en houd van verandering en avontuur, maar het kan zwaar vallen om de negatieve kant daarvan te dragen. Maar dat is oke. I will deal with it.

Ik mistte mijn laptop, zo erg. Ik heb de Asus laptop van Rich kunnen lenen voor mijn werk, maar dat is not the same! Windows werkt never zo fijn als Apple voor wat ik allemaal doe. Ik heb ook absoluut niet kunnen editen of veel willen bloggen of schrijven, want het frustreerde me meer dan dat het me happy maakte. IK WIL APPLE. Op mijn toch wel een beetje chocola etende tijd van de maand hormonen en verwend gezeik, ik reageerde goed. Ik wil al een tijd een iMac. Dan steek je daar maar geld in. Een imac voor op kantoor. Een macbook voor meetings en op reis. I love it. Vandaag komt ie binnen en over circa 2 uur kan ik weer apple pingelen. Zoals we dat dan zeggen. Ik heb veel gefilmd, dus ik zal een leuke montage daarvan maken.

Ohh en waar ik eigenlijk over wou schrijven is wat we gisteren hebben gedaan. Maar goed, ik laat mij foto’s wel spreken.

DSC01370
Nieuw Brilletje uit zoeken
DSC01371
Ruitje ingeslagen
DSC01373
ongeintresseerd
DSC01375
Half geintresseerd
DSC01377
Rode linzen soep, lekker sherp en gezond!
DSC01379
Na het vreten
DSC01380
Lachen papa!
DSC01381
De ‘mijn-vrouw-houd-van-winkelen’ pose
DSC01384
Hoe mijn moeder het noemt: The Joker
DSC01382
Of ja, chocolade lippenstift. I do love you Urban Decay

I love you guys, bedankt voor het joinen van mijn zoekende journey naar wat balans en geluk. En een huisje, man wat willen we graag een huisje! Knokken om begin zomer het waar te maken!

Love,

Laresz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s