Girl Online – Going Solo: Zoe Sugg

Zo’n lang boek is het niet eens, maar goed het helpt niet mee als je natuurlijk nog 100 andere tegelijkertijd aan het lezen bent. Zoals jullie al weten, ben ik beetje ziek. Zat ik in Coma griep land de afgelopen week, maar ben ik er weer opgeknapt uitgekomen gelukkig. I.Am.Alive.And.Happening.En.Houd.Van.Rumag.En.Wil.Vanavond.Weer.Frituren.

Maaaaar gut. Zoe is een van mijn favoriete Social Media Influencers en schrijfsters. Ze is zo positief, levend, gezellig en gewoon super leuk! Kan het niet anders zeggen. Dus ik heb haar twee eerste boeken al gelezen. Maar Lets go on about the third!

DSC01460.jpg

‘Going Solo’ als titel gooide allemaal vragen naar mijn hoofd. Tuurlijk waren ze in het vorige boek geëindigd als solo’s en gingen hun eigen weg, maar he iedereen wil ze bij elkaar zien, dus ik dacht echt wel even dat het een ‘just kidding’ momentje ging worden. Maar he, we zagen het. Noah was verdwenen van de aardbodem en Penny ging echt op ontdekking naar haar zelf. Voornamelijk bezig met haar liefde voor fotograferen en ze ontmoet erg leuke nieuwe mensen, maar merkt dat iedereen om haar heen een beetje verdwaald is en ze haar hulp erg nodig hebben. Leuke, maar soms ook moeilijke beslissingen die zij onderweg moet maken veranderen haar in een sterke jonge vrouw die achter haar dromen aan vliegt, maar natuurlijk word ze altijd achter volgt door haar liefde voor de ‘van-de-aardbol-verdwenen’ Noah.

Het krijgt van mij een zekere 8,5!

Aanradertje. And while I was sick, lag ik zeker stil. Maar ik heb wat hele leuke projecten lopen waar ik erg veel zin in heb! Soon you’ll hear more.

Laresz.

DSC01459

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s