Amstelveen Food & Clothes Haul <3

Helloootjes.

Wat ben ik blij om hier weer te zijn! Omdat ik op vrijdag altijd met mijn mams naar Amstelveen ga en het een en ander ook altijd daar koop.. Leek het me leuk jullie even te laten weten wat ik versta onder een shop dag. Normaal koop ik niet echt veel kleding, maar als ik het doe, koop ik zeker iets wat ik erg leuk vind! Check out my bits ‘nd pieces.

food.

Biologische Aardbeien Siroop van de Appie Jappie! Ik drink dit als vervanger van frisdrank. Max 2 glazen op een dag, maar lekker bij wat (niet Biologische Chippies)

DSC01479

Thleeee. We zitten vol aan detox thee hier thuis, in een abnormaal aantal. Hoewel ik dat heerlijk in de ochtend vind, vind ik het af en toe lekker om wat meer een ‘zoete’ Thee te drinken. Dit zijn een aantal van mijn favorieten die ik vandaag heb aangevuld.

  • Lots of love thee (Bio) smaakt naar biscuitjes!
  • Twinings Green Jasmin is echt one of my faves
  • Bio Rooibos! Altijd lekker. Deze ben ik echt gaan drinken door Richie.

DSC01480

  • Paprika chips voor bij de bio Limo natuurlichh. Croky is af en toe echt lekkerder dan Lays en soms ook andersom hoor. Maar yummy.
  • damnnnn deze koekies zijn mijn favorieten. Als het mee zit is zo’n pak in een dag op. Holy damn het is zo lekker. ❤ Creme Melange koekies.

DSC01482

Cupcakes van Ma Bella. Yummmyyyy. Ik heb er 6 gehaald. 4 voor mij en Rich en de andere twee voor mijn ouders. Ik heb 1 red velvet, 2 salted caramel, 1 oreo & 2 vanille gehaald!

DSC01488

lichaamshygiene enzo.

  • Zarqa Soft Cleansing Foam om mijn gezicht goed mee te reinigen in de ochtend. Heel zacht op de huid en geeft geen sterke geur af. Goed voor gevoelige huid!
  • Manuka Honey Body Wash is heerlijke body wash guys! Mijn huid houd ervan.
  • Arnica Sport Douchegel is echt een must voor mijn lichaam. Ik geef behoorlijk veel lessen door elkaar en mijn spieren vinden dat niet altijd leuk. Deze douchegel kalmeert al mijn spieren en verwarmt ze heerlijk. Ultiem om wat spierpijn te verminderen, het is net een private sauna momentje!

DSC01489

boeken, yes oops i did it again.

DSC01493

nieuwe sport en dans kleding en nog iets voor ibiza yaay.

DSC01494DSC01497DSC01500DSC01502DSC01504DSC01505

Erg blij met mijn nieuwe aanwinsten! Ik kan niet wachten om ze tijdens trainingen en lessen aan te doen en natuurlijk om al mijn lekker happies op te eten. (Heb al een Cupcake op hehe)

Hoop dat jullie een leuke dag hebben gehad!

Laresz

SaveSave

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s