La Cubanita & Dolomiti in Bussum

Morgen Pleepsz!

Hoe gaat het ermee?

Vandaag neem ik jullie op een vreet avontuur. Een heerlijke zondag met de Boys. Overdag hebben we old school lekker Fortnite gespeeld, maar in de avond gingen we honger op pad naar Bussum.

DSC01953

DSC01954.jpg

La Cubanita it is. Like it always is. We gaan hier zeg maar, iedere maand wel een keer heen. Het is lekker makkelijk, niet te duur, gezellig, dichtbij en lekker! Je kan er lekker tapas onbeperkt eten voor een leuke prijs. Hoe het werkt is, dat je een kaartje invult met jou tafelnummer er op en er nummers van de tapas opschrijft met het aantal die je daar van wilt hebben. Vervolgens lever je het in, and your food is on the way! Zo doe je dit lekker achter elkaar, tot dat je buikje vol is.

DSC01958

Quio had er vooral zin in..

DSC01964

So.. Here are my Favourites off the menu.

 • 4. Brood met alioli en tapenade
 • 6. Plankje met kaas, vleeswaren en olijven
 • 8. Ham met Meloen
 • 22. Pikante biefstukjes
 • 24. Spaans gekruide hamburgertjes
 • 27. Krokante kipkluifjes
 • 46. Gebakken aardappeltjes met pittige saus
 • 50. Wrap gevuld met kaas, koriander, tomaat en jalapeno peper
 • 52. Nacho’s uit de oven met kaas, jalapeno’s en guacamole
 • 54. 2 halve maiskolfjes met roomboter en zout
 • 55. Kaaskroketjes

Ook hebben ze een lekkere selectie met goedkope cocktails op het menu!

Overal krijgt dit restaurant van mij een 7. Het nadeel van het ‘snelle’ concept is dat er ook verschil zit in de kwaliteit van het eten. Iedere keer als ik er kom verzwakt het eten ter mate het later op de avond is. Je merkt dat het eten of aangebrand is, of juist te koud of even in de magnetron is gegooid. Het zou zomaar zijn dat je een super avond hebt en dit niet mee maakt, maar het kan ook zo maar zijn dat het wel zo is. Ook vergeten ze later op de avond vaker je bestelling goed door te geven waardoor het eten of te laat is, of niet komt. Maar los van dit ben ik erg tevreden over de kwaliteit!

DSC01965

We moesten het ook goed afronden! Daarom gingen voor een toetje naar de heerlijke Ijssalon Dolomiti in Bussum, waar bij ik de smaken ‘Bueno’ en ‘Pistache’ koos. Heerlijke romig, bijna echt alsof je in Italie bent. Ik was hier al eerder met mijn ouders geweest en het is zo’n leuke zaak. De hele wand is bekleed met foto’s van klanten met ijsjes en ook het verhaal van de ijssalon staat geschreven op de muur. You need to go. It’s a 9!

DSC01967

Have nice (Holi)day!

Love,

Laresz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s