De Eerste Dagen In Ibiza & een paar Hotspots

Hello Pleepsz,

Hoe gaat het ermee? Ik schrijf deze blogpost Live uit Ibiza and it feels good. Het leek me erg leuk om iedere dag een vlog te filmen en posten, maar dat blijkt achteraf toch net iets teveel van het goeie te zijn aangezien we ook juist voor onze rust komen en ik de ‘druk’ niet wou voelen om mijn creativiteit te pushen terwijl ik juist in rust inspiratie en ervaring wou op doen en voornamelijk wou gaan exploren. Al met al, hier de highlights van de afgelopen dagen. Pak alvast een kopje thee met een koekje erbij, want dit kan even duren.

Dag 1. Woensdag 9 mei 2018.

Was voornamelijk, zoals ik dat makkelijk zou zeggen, een chill dag. We hadden de nacht ervoor maar 2 uur geslapen voor de vlucht dus waren vooral toe aan wat rust. Daarom hadden we maar een klein beetje gelopen in de omgeving en hadden we beiden, voor lunch en avond eten bij ons hotel gegeten en over dag vooral lekker liggen pitten. De kamer, geweldig. Alles is beschikbaar, service is ook geweldig,¬†faciliteiten¬†ook. Eten, is niet te geweldig, maar dat ligt denk ik meer aan onze eigen smaak. Sommige dingen waren lekker, sommige minder. Kieskeurig zijn we wel. Hoewel de service geweldig is, missen we de persoonlijkheid. We zijn het erg gewent om veel te ‘bonden’ met mensen om ons heen, ook als we reizen, maar het personeel en ook de gasten zijn erg op zich zelf.

Dag 2. Donderdag 10 mei 2018.

Super geweldige dag. We begonnen de dag met een workout in de fitnessruimte bij ons hotel en gingen daarna een uur lopend richting de stad. We kwamen erg leuke unieke Ibiza winkeltjes tegen. Twee daarvan moet ik jullie aanraden. Een hele leuke Biorganic Winkel, waar we beiden gelijk oog voor hadden. Kom maar op met die gezonde voeding en eiwitten!  En als winkel, die trouwens in Amsterdam ook te vinden is, Subdued ! Erg leuke kleding is daar te vinden. 

Na onze stroll in de stad zelf, belandde we per ongeluk in het middeleeuwse festival van Ibiza. Met allemaal old school Middeleeuwse bezigheden, eten en spullen die je in die tijd ook tegen kwam. Allemaal super leuke stands met historische verhalen er achter en mensen die ze met liefde met je deelde. Al was het al met hoe ze gekleed waren. Zo gaaf! 

Natuurlijk hoort er bij zo’n festival ook een kasteel. Die mooi steeds hoger de berg op ging. Met een freerunner als vriend, weet je ook dat je geen keuze hebt dan die berg op te gaan. Ik vond het een beetje eng allemaal als ik een paar keer naar beneden keek, maar wat we allemaal zagen, was niet normaal. Je zou hier maar wonen. Zoveel rust in zo’n klein maar zo mooi huisje op de berg. Beautiful!

Als laatste wil ik jullie recommenden om naar een ijssalon te gaan in de stad. Oh man wat lekker. Hier kies je ook niet per bolletje, maar per schepje. Wat er in het bakje past, mag het bakje in. De ijssalon heette¬†Vivi’s Creamery¬†and it was so good.

Dag 3. Vrijdag 11 mei 2018.

Goed begin van de dag, lekker langs het zwembad gelegen voor een uurtje. Jaja, wel geprobeerd het water in te stappen, maar het was FUCKING koud! Het weer is hier ook nog niet a la zomer guys. Het water is nog zeker a la winter/vries tijd. Wat gaan we dan doen babesz? Lekker douchen. Lunch bij het strand. Oh komt ie! Nog een hotspot. Santos Ibiza Coast Club Hier aten we heerlijk guys. Echt heerlijk. 

Ook dessert als Lunch.

DSC02102.jpg

Dag 4. Zaterdag 12 mei 2018.

In de ochtend hebben we lekker een STRONG By Zumba Workout gedaan en zijn we weer naar Santos Ibiza Coast Club gegaan voor lunch. Jammer genoeg was het weer zo grijs en bewolkt dat we niks hebben gedaan. Bij het hotel gegeten en lekker series gekeken!

DSC02108.jpg

Dag 5. Zondag 13 mei 2018.

Vandaag was zeker wel een beetje speciaal. We gingen vroeg op pad om de Taxi te pakken naar het dorp waar mijn ‘verre’ oom Sandy woont en hem en zijn dochter daar te meeten voor een koffie. HOTSPOT Alert!¬†Musset¬†‚̧ Lekker een citroen taartje gegeten en een theetje gedronken.¬†

Daarna zijn we samen met Sandy en zijn vrouw naar een Hippie Markt gegaan in San Juan, wat voor mij een super ervaring was, want oh my god I am a secret hippie I am telling you! Het was zo zoet. Erg local en warm hoe mensen daar met elkaar interactie maakte. Zoveel mooie creatieve dingen ook om te zien.  In de middag hebben we ook nog een drankje met ze gedronken bij Los Otros en damn die Lemonade daar was lekker!

Het was voor mij erg leuk om weer een deel van mijn familie te ontmoeten en veel verhalen en ervaringen met elkaar te delen. Super gaaf ook om als ondernemer met mijn oom ondernemer te praten over zowel mijn eigen bedrijf als die van mijn moeder en broer ook te praten. Sandy zit vol met levenslust en leuke idee√ęn, inspiratie en verhalen wat het een erg gezellige middag maakte. Zijn vrouw, ook super lief, open en inspirerend. Hun kids waren ook super tof en hey, ze hadden ook een kat! Win win..

In de middag zijn we gescheiden wegen gegaan en hebben Rich en ik nog een beetje door de stad gewandeld en zijn we in de avond gaan eten bij (HOTSPOT!) Ohana Ibiza en het was zooooo damn lekker. Level, smachten naar eten lekker. HOLY SHIT.

Hopelijk heb ik jullie een beetje insight kunnen geven in onze dagen hier, we hebben het ook echt naar onze zin. Natuurlijk ben ik stiekem met mijn werk bezig op mijn laptop en ben ik van alles aan het regelen etc. Maar ik hou ook echt van mijn werk, so I don’t mind. Het verschil is, dat we even niks moet. Van alles kunnen ontdekken en ervaren en vooral als stel ook weer even dichter bij elkaar kunnen komen. Want ja al dat harde werken van ons neemt veel tijd in beslag en dan is zo’n vakantie weg echt heerlijk voor ons. Work hard play (&love) hard zullen we dan maar zeggen! Vanaf morgen gaan we weer het een en andere filmen. Ik houd jullie up to date.

As always.

Love,

Laresz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s