Oma

Hello lieve Pleepsz,

De afgelopen maanden waren best wel eye opening. Duurde lang, maar gingen ook te snel voorbij. In Januari merkte we al dat Oma vergeetachtig werd, maar op de dag van haar verjaardag begon ze ook pijn te ervaren. Pijn die niet te verklaren was. Dit was in Mei. Afgelopen vrijdag 27 juli 2018, heeft die pijn en nare ziekte haar in rustige natuurlijke wijze, haar in rust gebracht. Oma was ouder, haar geheugen ging achter uit en haar ziekte, was niet te verslaan. We hebben haar de afgelopen maanden van zoveel kanten opnieuw leren kennen. Ze was echt altijd een vechter, en ho maar dat ze ging toegeven aan de pijn. Een aantal keer hebben we leuke, mooie herinneringen kunnen ophalen en kunnen lachen om gekke dingen die we hebben meegemaakt samen. 23 jaar van mijn leven heb ik haar gekend en toch voelde het alsof die band met Oma echt naar voren kwam in deze laatste maanden.

Ik gun haar deze rust, ik heb haar voor altijd lief en herinner haar als een bikkel met een heerlijke grote mond, maar met zo veel liefde in haar hart.

Ook heb ik mijn lieve mama van een emotionele mooie kant gezien. Ze heeft zoveel strijd in haar en zoveel liefde voor mijn oma. Hoewel oma niet altijd makkelijk is geweest, is mijn moeder dat ook niet. In die zin, konden we elkaar makkelijk begrijpen, omdat we alle drie zo erg op elkaar lijken, hoewel we dat niet graag toegeven. Mama, oma heeft het gezegd. Hierna, ga je lekker weer je eigen huis opruimen. Haha. Maar ook zeker weer lief voor jezelf zijn en je eigen dingen doen! Daar zorg ik voor.

Ik ben erg verdrietig. Ik heb de pijn in mijn hart gevoeld, elke keer als ik mijn oma’s hand vasthield of als ze me vast greep om omhoog te komen. Tranen, wel zo’n 10 a 20 keer. Toch de laatste keer dat ik haar zag, voelde ik rust. Zoveel vrede en rust voor haar. Ik voel me lichter en heb er vrede mee. Ik ga u missen Oma, maar u heeft genoeg gevochten. Het is oke ❤

Nogmaals zoveel dank voor jullie steun en liefde in deze moeilijke laatste maanden. Het betekent zoveel voor mij.

Ik ben blij om werk en een platform te hebben waarin we onder elkaar bezig zijn met openheid en groei en zoveel liefde. We maken een hele mooie verandering in de wereld samen. Ik kan niet wachten voor nog veel meer jaren met jullie allen!

Love,

Laresz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s