Insatiable (2018)

Wat een gekke, te gekke serie!

Deze serie is echt net uit en ik had hem dan ook echt snel uit. Inkomen was het zeker. Goed in me op nemen wat ze eigenlijk willen met de characters en het verhaal en het werd steeds boeiender. Tuurlijk helpt alle drama mee, maar de drama gaat ook om ‘real life shit’. Wat ik zo fijn vind aan deze show is dat ze de onzekerheden van bepaalde serieuze situaties nemen en er een grappige comedy twist aan maken. Voor mij is dit gewoon heerlijk om weg te kijken, juist door dat je zo’n te gekke uplift wel kan gebruiken en ik me veel situaties zelf terug zie. Ik geef deze show een 8! Kon er geen genoeg van krijgen.

Deze show gaat over Patty, een meisje die haar hele middelbare school leven gepest word omdat ze dik is. Op een dag komt ze in een gevecht met een dakloze man die haar dik noemt waardoor ze vervolgens haar kaak breekt en het ziekenhuis moest en nog leuker, een rechtszaak op haar dak heeft en ze dus een advocaat nodig heeft. Bob, waarvan zijn naam zwart is gemaakt als persoon, waardoor hij dus ook geen klanten heeft, word gevraagd om als advocaat Patty te vertegenwoordigen. Los van een advocaat zijn, is hij vreselijk geobsedeerd door Missverkiezing en ziet dus de grote kans op de dag dat hij Patty in het echt ontmoet. Ze was geen Fatty Patty meer, maar een beauty queen! Hij moest en zal haar als nieuwe Miss-student hebben. Wat hij alleen niet weet, is dat Patty behoorlijk veel Rebelse Bagage heeft waar hij keer op keer mee moet dealen.

Kijken dus guys! Het is echt een aanrader.

Love,

Laresz

30-insatiable.w710.h473

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s