50 Dagen. 68 Boeken. 64 films of series. Mijn Challenge.

Beste Pleepsz,

Ik word de laatste tijd zo gefocust wakker en zo gemotiveerd ga ik mijn bed in. Slapen is nodig ja, maar het liefst gebruik ik die tijd ook om hard aan mijn doelen te werken. Wat ik dus merk is dat ik altijd wel werk te doen heb, aangezien ik 4/5 versies van mijn eigen bedrijf aan het runnen ben, maar dat ik mezelf en mijn energie ook kwijt moet. Dat kan ik het meest in schrijven. Tuurlijk is vloggen ook een optie, maar ik ben te onrustig om op werkdagen te vloggen. Soms kan het, als ik fysiek echt wat leuks aan het doen ben, maar dat is niet elke dag!

Daarom.. Mijn volgende challenge. Jij, gaat me voor gek verklaren.

Ik hou al een tijd bij wat ik lees en wat ik kijk en schrijf er reviews over. Al een aantal jaar wil ik een bepaald aantal aan boeken of aan films per jaar bereiken, nooit kan ik me er echt toe zetten. Dus ik heb een gestoord doel. Voor 1 januari 2019, haal ik de 100 gelezen boeken en de 200 gekeken films/series. Wat betekent dat ik in 50 dagen, 68 boeken moet lezen en 64 films/series moet kijken. Gekkenwerk, maar oh wat heb ik zin om de uitdaging aan te gaan. Can we start already?

Elke week op zondag zal ik jullie een update met reviews geven via mijn blog en we gaan het onmogelijke mogelijk maken! Ik heb teveel energie guys, ik moet het ergens kwijt. Plus I love a good movie, a show and a book 🙂

Hope you have a nice day.

Love,

Laresz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s