44 Dagen. 66 Boeken. 67 Films of Series. Dit kan sneller.

Haaallllooo.

We zijn een weekje verder en dus ook wat daagjes verder en ik ben hier om mijn belofte na te komen. Hoe ging deze week met lezen en van alles kijken? Pff… Ja. Oke. Denk ik. We hebben sowieso een beetje een gekke week gehad, veel bezoek en extra werk en extra trips, dus het was een ander soort focus. Maar ik heb nieuwe positieve vibes gaande, dat ik overal 200% voor ga om mijn doelen te bereiken. Dus volgende week Denk ik absoluut meer te behalen.

Boeken, heb ik er twee van uitgelezen en ik heb 1 film gekeken. Het leuke is dat ik dacht dat ik 64 films of series moest kijken, maar het bleek dat verkeerd had gekeken en dus mooi 68, nu 67 moet gaan kijken. Wooooopie. Goed beging Laresz. Haha. Dus… Dit hebben we een kans gegeven…

Boeken

Vaarwel Spullen – Fumio Sasaki

Super goed fucking boek mannn. Ik ben ergens in de gezonde richting van zo weinig mogelijk spullen hebben en een dure smaak hebben, maar dit boek is zo goed als je het daadwerkelijk aan het overwegen bent om kleiner te wonen, minder spullen te hebben. Wederom lichter te leven en minder stress te hebben. En het boek verklaart ook waarom het hebben van minder, meer leven geeft. 7,5! Lezen dus.

DSC02408_1

Work Hard, Play Hard – Danique Bossers 

You know I love a good girl boss/business book! Dit boek gaat over een online en ook 42869650_1043111742518155_655459896737080665_nfysieke shop die Danique langzaam opricht vanuit huis en na aantal hard werkende jaren groeit in een super succesvolle zaak. Super gaaf. Wat ik als business owner zo gaaf vond aan dit boek, is dat ze de realiteiten deelde van het vak. Ook alle tegenslagen vermeld en ook goed laat zien waar ze vandaan kwam en het verhaal vertelt over waar ze nu is en dat dus keihard verdiend ook! Dit geeft mij een kick. Ik weet wel het een en ander over de business ups en downs en ben een grote naam en een succesvolle business aan het opbouwen voor mezelf momenteel. 8,5! So worth the read. I loved it. Ik kreeg er chills van.

 

Films en Series

The Week of (2018)

Yep. Ik vraag me dus ook zeker af waarom ik deze heb gekeken. Hij leek zo leuk en ik hou echt juist van afgezaagde humor, maar deze film had zo’n weirde vibe die ik niet echt kon plaatsen. Het gaat over twee jongvolwassenen die gaan trouwen en de film laat dan die hele week voor de grote zien met beiden hun families bij elkaar en met hun vaders in strijd over de organisatie van de trouwerij, die dus ook mooi mis loopt. Ik heb veel gelachen. Maar het was ook echt een weird ass movie. Ik weet niet of ik hem zou aanraden. Denk het wel, als je van dat soort humor houd. Maar ik had liever een andere film gekeken. Ik heb hem een 5 gegeven!

hero_Week-of-2018-3

See you next week kiddos..

Love you.

Laresz.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s