36 Dagen. 66 Boeken. 64 Films of Series. Is dit wel de juiste Challenge?

Beste heer/mevrouw die dit leest. Bedankt voor je interesse in mijn nieuwe blogpost over een challenge waarvan ik absoluut de intentie van had om een succes van te maken. Heb ik er wat mee gedaan de afgelopen week? Ja meh. Soort van. Maar ik heb een veel interessante challenge die ik momenteel ben aan gegaan met mezelf. Het zien, waarderen, het openen, toe laten, lief hebben, vinden van mezelf. Mijn dromen erkennen en zien als doelen. De angst van het er echt voor gaan, geloof in mezelf heeft mij hiervan weerhouden.

Ik wil al een tijd onafhankelijk zijn. Ik heb nu mijn eigen huis, wat wil je dan nog meer. Ja Toch juist dan MEER. Je wilt alles. Je ziet de mogelijkheden van het onmogelijke. Je voelt de liefde het harde werk wat je neer zet. Je weet het. Dit is jou doel in het leven.

Mijn doel in het leven komt niet in cijfers, alleen als het gaat om hoeveel kids en dieren ik wil. Dan weet ik het goed te benoemen. Veel, zodat ik heel veel liefde kan weggeven aan ze. Een familie. Een eenheid.

Ik ben een Girlboss met 2000x mogelijkheden en beyond. Eigenaresse van dans & Sportschool Laresz. Ik ben schrijfster, creator, influencer. Bakster, met zoveel liefde voor home made food. Ik ben zangeres. Ik ben een burger, een landgenote. Die op wilt staan voor Maatschappelijke belangen. Ik heb hart voor een kind, ik ben helemaal weg van kinderen. Hun potentie, hun groei, hun eerlijkheid, hun invloed op de generatie die volgt en die daarna volgt. Ik geloof in de toekomst die ik opbouw. Ik ben Laresz. Lara Campbell. Ik wil 1000en ondernemingen gaan beginnen. Daar een cake shop, wil een eigen winkelcentrum. Een Biologische farm. Een restaurant. Eigen boeken. Eigen concert. Ik wil een following die mee beweegt in mijn movement. Ik ben Laresz. Wij zijn Laresz. And fuuuuuuck its good to be me. Met alle onmogelijkheden. Die ik mogelijk maak. Ik ben ik. Ik ben mij.

Dit is een challenge, het komt met angst, emotie, tranen van geluk. “Is dit dan eindelijk het moment?” The light at the end of the tunnel. It is girl, it really is. Ik kan echt alles hebben wat ik wil. Omdat ik er naar grijp. Er naar toe werk. Alles geef.

And you know what they say. Hard work pays off. Now don’t just watch me now. Because I know you have been seeing me already. I almost want to say it. “Watch me. You ain’t ready for what’s next.” But lets be real. You’re ready. And I am ready too.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s