Waarom je alle Marvel Films nog een keer moet kijken – Na ‘Infinity War’

Oke. Vroeger was ik al fan van dit idee. Om na dat je een film hebt gezien, toch nog een keer terug moet naar die film om de details net wat beter op te pakken. Kijk, dan keek ik vooral de romcoms, die ik zo’n 1000x kon kijken zonder me te vervelen.. because you knoooww. CLASSIC! Maar please don’t kill me when I say, ik ben vooral een DC Nerd. Batman DC Nerd. Marvel, ja dat heb ik alleen maar aandacht gegeven via de films. Dus I don’t know any background story. Please don’t kill me for it.

Ok, dan had je captain america, iron man, Hulk, ook nog Thor.. En al die crossover films met elkaar en die characters die van de een naar de ander sprongen. Maar de link van alle happenings, vond ik pas in infinity war. Zo van what. the. fuck. Al die stones in een handschoen OH MY GOD IT MAKES SO MUCH SENSE, BUT ACTUALLT IT DOESN’T BECAUSE WHAT THE FUCK.

Dus. Wat doet Lara. Begint aan de Journey van het, nog een keer kijken van alle films.

In captain America: SICK! VIBRANIUMM SHIZZLE——> WAKANDAAAA

En dan ook met Avengers 1 en 2… FUCKK THANOSS WHY DIDN’T SHOW ME THIS BEFORE. Enzo.

Ik ben nog niet verder dan dit. Ik ga alles weer kijken. Voor we die goddamn bios weer instappen voor The End game, want ik wil me toch een partij slim zijn. En de film snappen. En dat ze die grote griezel billenkoek geven.

Heb jij ook last van infinity war confusing brain cell shit? Kijk. ALLES. WEER. Het helpt. En kom op. We krijgen allemaal die super hyped feels als we alles weer kijken.

Hier is de volgorde die je moet aanhouden. Als je het verhaal goed wilt volgen van top tot teen. Wat ik natuurlijk niet doe, want ja. Ik doe zoals gewoonlijk weer alles fucking door elkaar. Because I love the Chaos.

 1. Captain America: First Avenger <— TWEEDE
 2. Iron Man
 3. The Incredible Hulk
 4. Iron Man 2
 5. Thor
 6. The Avengers <— TWEEDE
 7. Iron Man 3
 8. Thor: The Dark World
 9. Captain America: Winter Soldier
 10. Guardians of The Galaxy
 11. Avengers: Age of Ultron <– TWEEDE
 12. Ant-Man
 13. Captain America: Civil War
 14. Doctor Strange
 15. Guardians of The Galaxy Vol 2
 16. Spider Man Homecoming
 17. Thor: Ragnarok
 18. Black Panther
 19. Avengers Infinity War part 1
 20. Ant Man & the wasp <— NOG NIET GEZIEN. HELEMAAL NIET.

In het dik gedrukt, films die ik nu voor de tweede keer heb gezien. Sinds infinity war dan. Want sommige heb ik 8000x gezien. Maar ik ben zeker van plan om alles te zien op deze lijst. These movies are awesome. Dus watch!!! En uhm ja. Ik heb deze lijst van internet geplukt. EN DAN.

Happy day today.

Love,

Laresz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s