Aan het randje van mijn Stoel: Latest watched. The Walking Dead

YOOOOOOOO.

Was jij net zoals ik, een van die mensen die de Walking Dead niet zonder Rick kon kijken? Ook niet te ballen had om de episode te kijken dat hij ook daadwerkelijk weg gaat.. Maar wel stiekem het filmpje van het moment op YouTube hebt opgezocht? IK. snap. jou. gewoon. lets be friends.

That said though, heb ik toch de moed kunnen verzamelen om dit deze week te doen. Dan heb ik daadwerkelijk ook meteen alles gekeken he. Met oude Judith erbij en al die pratende zombies. Want wat is de rest van dit seizoen VETTTTTT!

Als je het nog niet hebt gezien en het wel wil kijken. Sluit meteen af. Laat wel even een like achter he.

Prachtige episodes! Eerst die gave episode over de band van Judith & Michonne. Holy shit. Wat een heftige ervaring zij heeft gehad om haar kind te redden. En oh wat mooi hoe ze in deze aflevering laten zien dat vertrouwen en liefde op nummer 1 staat! Deze serie leert je zoveel over het waarderen van wat je hebt..

Ook het feit dat Negan een good guy aan het worden is en basically Judith haar nieuwe Papa is WHAAAAT?! i love it writers. Good job.

En toen kwam er die hartverscheurende episode dat iedereen door die pratende zombies vermoord waren. Holy shit. Mijn hart. Zoveel characters die ik heb leren lief hebben. Maar daarom snap ik ook waarom deze zet in de serie zo belangrijk was. Het is een prachtig ECHT verhaal. Los van het feit dat er zombies inzitten dan he.

Het was zo heftig om te zien wat het met iedereen deed, maar zo mooi om te zien hoe zij dit omdraaide naar de motivatie om goed te doen. I loved it so much.

Als je de serie nog niet had verder gekeken, maar deze blogpost wel hebt gelezen. GAST. Wat doe je hier nog. Ga kijken! Het verdient echt een 8+ en heel veel chocolade als kado naar de writers. Dit was goed. Echt goed.

Love,

Laresz

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s