Bangkok Dag 1 | 27 April-11 Mei 2019 Rondreis Thailand

Haaai Pleepsz,

Jullie zijn wel bofkonten hoor! Ik plaats de foto’s via instagram met verhaaltjes, wat automatisch door gaat naar Facebook en ik Vlog alles! En natuurlijk, moet ik dan ook bloggen. Alle locaties, en map pins komen online zodra alles online staat en wij weer in Nederland gearriveerd zijn. Tot die tijd ga ik jullie heerlijk op de hoogte houden van onze geweldige avonturen in Thailand. Wat we zagen, wat we deden, met wie en waar. Oh yeaaahhh! Ik sta te springen om dit allemaal met jullie te delen. Dat doen we dus even, in dagen..

Dag 1 in Bangkok, Maar eerst vanuit Schiphol

Het is 27 April, 2019 op een zaterdag. Het weer gaat van regen, naar zonnetje, naar bewolkt, naar regen en dan weer naar het zonnetje. Iedereen is aan het vreten en zuipen. Nederlands vlag op het gezicht en zoveel mogelijk foute oranje kleding aan. Het is uiteraard, dus Koningsdag!

Elk jaar staan we met de Dansschool en dit jaar dus ook met Laresz – Shop op de markt in Huizen en treden we een half uurtje op tijdens dit leuke landelijke event. Het is ieder jaar fantastisch om dit weer met nieuwe Laresz Family members te doen en ze toe te juichen tijdens hun eigen dans moment. Super trots!! Dit jaar hebben we Exclusive, Street/Hiphop 6-9jr, Next Generation, Breakdance & nog wat losse leerlingen mee genomen! Check hun moment..

Je kan je wel voorstellen hoe dit er uit zag. Althans hoe de dag er uit zag. De hele dag spullen verkopen, tot 17.00 uur. Heen en weer voor het optreden en ohja, onze koffer moest ook klaar zijn. Want om 17.00 uur moesten we ook meteen weg rijden.

18.00 uur

Arriveeeeee at the airport mrrrrr. Ja we waren een beetje laat en dat betekend, lang wachten in de rij om in te checken. Maar liefst een half uur-een uur, maar mijn ouders zeiden ons ook maar meteen gedag. Die hadden geen zin om te wachten, haha. Maar wel om te winkelen op Schiphol.

Na het inchecken en de security en alles wat er bij kwam kijken gingen we eindelijk op food jacht en helaas voor Rich, ook op boeken jacht. Want ja ik ga toch echt die drie boeken op vakantie lezen he.

De Vlucht verliep prima. Zoals je al op de bovenstaande foto’s ziet hebben we goed geslapen. Veel geslapen en lekker een film onderweg gekeken! Het was een prima zit. Geen last gehad van pijn of wat dan ook.

Tsja en dan kom je aan. Er werd aangegeven dat er verschillende security en paspoort rijen waren als je uit het buitenland kwam, maar ze stuurde onze gerust door naar de ‘China’ rij. Het was druk zat. Dus doorlopen was prima voor ze haha. We kwamen toen al wat Nederlanders tegen. Twee leuke kids met hun ouders met een backpack tas en kleine rugtasjes voor de kleintjes. Ik maak dit even duidelijk omdat ja, wij ook dat soort ouders op een dag zullen gaan zijn. En we ook niet wisten dat we dit gezin de hele vakantie zouden gaan zien.

Na al het geld ingewisseld te hebben en onze koffers gehaald te hebben begon de hysterie al. We kunnen het eigenlijk beter mystery noemen. Waar de fuckkk moeten we heen? Dan zijn we ook zulke domme dozen om helemaal aan de andere kant van waar we vandaan kwamen er uit gaan, nee dat werkt ook bij Schiphol niet zo. Taal. Is op zo’n moment zo belangrijk. De eerste twee personen die we hadden aangesproken waren absoluut geen hulp. Maar de laatste persoon gelukkig wel. Achterin daar! hoppakee. Daar staat een hoopje met 15 Nederlanders en een Thaise Belg van de organisatie die ons de hele rit zou gaan begeleiden.

IMG_E2527.jpg

Van de tour bus naar de stad, naar ons Hotel en het diner in het Hotel.

Kennis making met de rest. Een aantal volwassen stellen. Het gezin van vier. Een moeder en een dochter en ook nog een iemand die alleen kwam! Te gekke combo is onze groep. Ook nog heel gezellig.

Voor meer avontuur van deze dag.. Check onze Vlog! En de komende vlogs en blogposts. Ik doe me best om jullie in ons avontuur mee te nemen. We zijn ons best aan het doen om zelf te ontdekken en te groeien, te leren en lief te hebben. Om de wereld beter te maken en ons zelf beter te maken. Dat hoop ik dat ik jullie mee kan geven. Ik had geen 10.000 euro en ging op reis. Maar ik had een wens. Een lust naar meer. En heb op al zoveel ‘enge’ dingen Ja gezegd. Het bracht en brengt me nu nog elke dag op plekken die me steeds meer helpen lief te hebben.

Ik dank jullie zoals altijd voor alle support. Al mijn Laresz onderdelen kunnen support gebruiken. Dus like, abboneer. Reageer! Deel. ❤ We willen nog zoveel meer doen en zoveel meer te bieden hebben in deze wereld.

Sending you love.

Laresz.

 

Een reactie op “Bangkok Dag 1 | 27 April-11 Mei 2019 Rondreis Thailand

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s