Over Mij

‘Laresz’ een naam die was geboren een goed aantal jaar terug en mij gegeven door een Columbiaanse vriend die met anderen en met mij toenmalig in een grote ‘full-nicknamede’ vrienden groep zat. Ik kan niet anders zeggen dan dat de naam me erg bij gebleven is. Al een jaar is deze naam mijn handelsnaam voor niet alleen mijn presentie online, op YouTube en meer, maar is het ook de naam van mijn eigen sport en dansschool gevestigd in Blaricum. Het sprak me aan om die naam te gebruiken, want die naam gaf me het echte gevoel van ‘mij’ en ‘ik’ wie ik ben, wie Lara echt is.

Laresz staat voor leven, voluit, in gezondheid, kracht, geluk, eerlijkheid, met al het mindere en leuke wat mee komt. Laresz is een levenstijl. Laresz, ben jij, ben ik!

Join ons door het volgknopje te drukken en blogs te kunnen lezen over wat ik mijn leven doe en abonneer op mijn YouTube kanaal! & Als je van dans en sport houd, kom gerust een keer langs voor een proefles!

Love,

Laresz

14224877_1819302685023099_2214143002655828200_n

– Lara Campbell, 24 jaar oud, fitness & Dans lover, food lover, reizen, liefde voor geliefde Richie, zang & performing. Bovenal lekker creatief, lekker schrijvend en filmend door het leven. Lara houd van inspireren, leren en het aanspreken van en connectie maken met mensen. Volg haar crazy journey online.